Δεν τον ζαλίζει η κορυφή

Το +2 από την δεύτερη θέση, δίνει και δικαιολογημένα στον Φοίνικα , τον τίτλο της πιο σταθερής ομάδας του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής. Η ομάδα της Πολίχνης βρίσκεται στην πρώτη θέση μετά από εννέα αγωνιστικές και αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί όλους στην ομάδα. Παράλληλα, αυτό το δεδομένο, βλέπουμε να διαχειρίζεται πολύ σωστό από όλους στην ομάδα. Από την διοίκηση, τον προπονητή, τους παίκτες, αλλά και τον κόσμο.

Οι στόχοι που τέθηκαν φέτος για πρωταθλητισμό και όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο κύπελλο, δείχνουν την πίστη στο υλικό της φετινής ομάδας.

Οι Πολιχνιώτες συνέχισαν το βιολί τους την προηγούμενη αγωνιστική με τις Ελπίδες Χαλάστρας και το ίδιο θέλουν να κάνουν στο αυρίανο παιχνίδι στην Γέφυρα με αντίπαλο τον τοπικό Μακεδονικό στις 15.00.

Όποιος παρακολουθεί την ομάδα του Φοίνικα Πολίχνης από την αρχή του πρωταθλήματος θα παραδεχθεί ότι δεν είναι τυχαία η πορεία της. Η ομάδα διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία και προσφέρει ωραίο θέαμα στα περισσότερα παιχνίδια.

Ο αυριανός αγώνας είναι σημαντικός και για ένα ακόμα λόγο. Η ομάδα θέλει να διατηρήσει την διαφορά τον δυο βαθμών πριν από το ερχόμενο ντέρμπι όπου θα λύσουν τις διαφορές τους με τον Άγιο Αθανάσιο.

Ο Φοίνικας Πολίχνης δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι όλο και πιο ελκυστικός και αυτό ασφαλώς  ικανοποιεί την διοίκηση και τον κόσμο ο οποίος θα δώσει το παρών και στην Γέφυρα με τον Μακεδονικό την Κυριακή στις 15.00

Leave a Reply