Κατάθεση ψυχής

Μπορεί να μην τα κατάφερε το Σάββατο κόντρα στον Εθνικό Μετεώρων η ομάδα μας και να παραχώρησε ισοπαλία, όμως κέρδισε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα για το 2017 στην Ά κατηγορία. Το θετικό της υπόθεσης ήταν η κατήφεια και η στεναχώρια μετά το παιχνίδι με τα Μετέωρα, κατήφεια και στενοχώρια για την ισοπαλία σε ένα τοπικό ντέρμπι. Αυτό δείχνει και την αλλαγή νοοτροπίας στην ομάδα, η ομάδα έχει αποκτήσει νοοτροπία και μέταλλο νικητή και δεν συμβιβάζεται με την ισοπαλία. Όταν βλέπεις την αντίπαλη ομάδα να πανηγυρίζει σαν να πήρε τίτλο, επειδή κατάφερε να πάρει ισοπαλία με το Φοίνικα Πολίχνης τότε καταλαβαίνεις ότι η ομάδα μεγαλώνει.

Την Τετάρτη στις 14.15 ο Φοίνικας Πολίχνης αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ Κουφαλίων για τον θεσμό του κυπέλλου. Η ομάδα είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και προχώρησε και στο κύπελλο αποκλείοντας διαδοχικά τον ΑΜΣ Νικόπολη, Νίκη Ευκαρπίας, Αία Ευόσμου και Παύλο Μελά.

Ο Π.Α.Ο Κουφαλίων είναι πρώτος στην Α1 κατηγορία, παίζει κατά γενική ομολογία το ωραιότερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία και θεωρείται φαβορί για την άνοδο στην Γ εθνική. Αύριο ο Φοίνικας Πολίχνης δεν έχει να χάσει τίποτα. Η ομάδα χωρίς άγχος θα πρέπει να μπει και να τα δώσει όλα στο παιχνίδι για να μπορέσει να διεκδικήσει της ελπίδες που της αναλογούν.

Ο κόσμος παρά την ακαταλληλότητα της μέρας και της ώρας, θα κάνει για άλλη μια φορά το καθήκον του και θα περιμένει το ανάλογο και από τους παίκτες. Τέτοια παιχνίδια αποτελούν πρόκληση και αύριο ο κόσμος περιμένει από τους παίκτες ένα πράγμα….. κατάθεση ψυχής.

Leave a Reply