Στην Πεντάλοφο για την νίκη ο Φοίνικας

Την Δόξα Πενταλόφου αντιμετωπίζει την Κυριακή 11.00 π.μ η αγαπημένη μας ομάδα, σε ένα κρίσιμο για την συνέχεια του πρωταθλήματος αγώνα.

Η ομάδα της Δόξας Πενταλόφου έχει υψηλούς στόχους και βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς. Ο Φοίνικας Πολίχνης μετά και την νίκη επί του Αξιού Ανατολικού την περασμένη αγωνιστική αλλά και την νίκη επί του Αία Ευόσμου στο κύπελλο την Τετάρτη θέλει να κάνει το 3χ3 και να διατηρηθεί στην δεύτερη θέση περιμένοντας στραβοπάτημα από την ομάδα του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου,  έτσι ώστε να τον προσπεράσει στην κορυφή.

Η ομάδα θέλει να κερδίσει τον αντίπαλο και την κούραση από τον αγώνα κυπέλλου και θα τα καταφέρει με την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου της που θα βρεθεί και στο γήπεδο της Δόξας Πενταλόφου. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για τον Φοίνικα και με αυτήν την νοοτροπία θα πρέπει να αντιμετωπίζει όλα τα παιχνίδια για να πετύχει τον φετινό στόχο της ανόδου.

Όλοι στην Πεντάλοφο λοιπόν την Κυριακή για να χειροκροτήσουμε την ομάδα και να πάρουμε το διπλό που θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην κορυφή.

 

Leave a Reply