Όταν το σκοτάδι σκεπάζει την πόλη, έντεχες νότες γεμίζουν τις βραδιές σας στο “Άβατο Live Stage”
Και επειδή θα δείτε μπαλάρα φέτος σίγουρα θα χρειαστείτε ένα ζευγάρι γυαλιά για να είστε "στυλάτοι" και "ωραίοι" από τα "Οπτικά Πολιανίδη"
Slow Down Το No.1 σημείο για burgers, κρέπες, πίτσες, καφέδες και πολλά άλλά τα οποία φτιάχνονται με πολύ μεράκι για εσάς
Και επειδή η μπαλίτσα που θα παίξουμε φέτος θα αποτελεί αντικείμενο "μελέτης" & "εκπαίδευσης" σε πολλά Πανεπιστήμια, με μεγάλη μας χαρά και τιμή καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Φοίνικα Πολίχνης τα "Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Ντόντη" τα οποία γνωρίζουν την εκπαίδευση καλύτερα από όλους!
Μοναδικά, ελληνικά και στις καλύτερες τιμές κρέατα από το 1954!
"ΗΛΕΚΤΡΑ" Electra Equipment, πάντα πρώτοι από το 1938 στην κατασκευή επίπλων ακολουθώντας πάντα μια δυναμικά ανοδική πορεία! Επισκεφθείτε τους τώρα στον περιφερειακό Ευόσμου!
Τα ζαχαροπλαστεία ΒΑΣΙΛΗΣ ξεκίνησαν την πορεία τους το 1998 όταν στήθηκε το πρώτο κατάστημα, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία 16 χρόνια τα ζαχαροπλαστεία ΒΑΣΙΛΗΣ βρίσκονται κοντά στις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας με συνέπεια, υψηλής ποιότητα δημιουργικών προτάσεων και υπέροχων εδεσμάτων!